Ajankohtaista ruovikkohankkeesta – yhteistyö Turun amk:n kanssa jatkuu

Leikkuu Vangenraumassa on tältä erää päättynyt. Turun amk:n hanke Järviruoko hyötykäyttöön päättyi 31.10.2023. Leikkuut jatkuvat Livonsaaren rannoilla vielä tulevan kahden vuoden aikana Turun amk:n seuraavan hankkeen (Ruovikonleikkuut Naantalin Livonsaaressa) myötä. Projektipäällikkönä on Noora Norokytö.

Yhteistyöhön amk:n kanssa tarvitaan maa- ja vesialueiden omistajista koostuvaa neuvottelukuntaa. Neuvottelukunnan ensimmäinen kokoontuminen oli on su 26.11.2023 klo 16. Neuvottelukunnan ja Turun amk:n ensimmäinen yhteinen tapaaminen on ti 12.12.2023 Livonsaaren seurantalolla klo 14.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

document.querySelectorAll("a[href='https://livonsaarenkylayhdistys.yhdistysavain.fi/']")[0].target = '_blank';