Ruovikon leikkuussa kesäpaussi – yhteistyö Turun amk:n kanssa jatkuu

Leikkuut jatkuvat Livonsaaren rannoilla vielä tulevan kahden vuoden aikana Turun amk:n seuraavan hankkeen (Ruovikonleikkuut Naantalin Livonsaaressa) myötä. Projektipäällikkönä on Noora Norokytö, sähköposti: noora.norokyto@turkuamk.fi, p. 0503236224.

Ruovikon leikkuuta jatketaan loppukesällä 2024 sekä talvella 2024-2025. Leikkuita tehdään sekä vedestä että maalta. Leikkuukohteet ovat Vangenrauma-Hepoluoto, Isoperän lahti sekä Paavastenluoto-Vesala. Kesän aikana valitaan leikkuuyrittäjä.

Kivenkarintiellä on pieneksi leikattua ruokosilppua saatavilla. Sitä voi hyödyntää puutarhassa esim. kateaineeksi, kompostointiin sekä maanparannukseen. LIsätietoja Virve Myllymäeltä p. 044 3382249

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

document.querySelectorAll("a[href='https://livonsaarenkylayhdistys.yhdistysavain.fi/']")[0].target = '_blank';