Ajankohtaista ruovikkohankkeesta – yhteistyö Turun amk:n kanssa jatkuu

Leikkuut jatkuvat Livonsaaren rannoilla vielä tulevan kahden vuoden aikana Turun amk:n seuraavan hankkeen (Ruovikonleikkuut Naantalin Livonsaaressa) myötä. Projektipäällikkönä on Noora Norokytö, sähköposti: noora.norokyto@turkuamk.fi, p. 0503236224.

Yhteistyöhön amk:n kanssa on koottu maa- ja vesialueiden omistajista neuvottelukunta. Neuvottelukunnan ja Turun amk:n ensimmäinen yhteinen tapaaminen oli 14.12.2023. Leikkuita on tarkoitus jatkaa talven aikana maaleikkuina. Vuonna 2024 on tavoitteena leikata yhteensä noin 19 hehtaaria.

Talvileikkuut jatkuvat. Torstaina 25.1. 2024 leikkuu aloitetaan Toivasten Rantalahdella. Leikattu ruoko on silppua ja sitä on mahdollista saada omaan käyttöön (esim. kompostointiin, maanparannukseen). Lisätietoja voi kysellä hankkeen projektipäälliköltä Noora Norokytöltä p. 050 3236224.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

document.querySelectorAll("a[href='https://livonsaarenkylayhdistys.yhdistysavain.fi/']")[0].target = '_blank';